Arhiv: Red Dot Design nagrada tudi za BSH-jev aparat iz Nazarij



Med letošnjimi dobitniki Red Dot Design nagrad je tudi kuhinjski aparat Bosch MultiTalent 3, ki so ga razvili v podjetju BSH Hišni aparati v Nazarjah, kjer poteka tudi proizvodnja. MultiTalent 3 je maja letos prejel zlato priznanje za inovacije Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice in je kandidat za nacionalno priznanje za inovacije.

Aparat z več kot 50 funkcijami olajša kuho in peko. Motor ima moč 800 W ter 2 hitrosti in funkcijo pulziranja. Rezalne plošče iz nerjavečega jekla lahko debelo ali tanko režejo ali strgajo sadje, zelenjavo in sir. Dodatni pribor je tudi sekljalnik za hitro in natančno sekljanje zelišč, oreščkov, čebule ali česna, in mlinček za trde sestavine kot kavna zrna, trdi sir, žita ali ledene kocke. MultiTalent 3 je odličen kuhinjski pomočnik za zahtevnega kupca z malim gospodinjstvom in s svojimi tehničnimi inovacijami pokriva tudi nižji cenovni razred kuhinjskih aparatov.

Najprestižnejšo mednarodno nagrado za izjemne oblikovalske dosežke podeljuje nemška institucija Design Zentrum Nordrhein Westfale od leta 1955. Svoj ugled je pridobila predvsem zaradi nepristranskega ocenjevanja mednarodnih strokovnjakov in načina tekmovanja v treh različnih kategorijah: oblikovanje izdelkov, oblikovanje komunikacije in zasnova oblikovanja. Komisija vse izdelke oceni v živo tête-à-tête, pri čemer upošteva stopnjo inovacije, kakovost, funkcionalnost in ekološkost izdelka.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.