Arhiv: Mega M med najboljšimi slovenskimi zaposlovalci leta 2016


23. marec 2017

Časopisna družba Dnevnik je s slavnostno razglasitvijo zaključila deseti medijski raziskovalni projekt Zlata nit 2016. Priznanja najboljšim zaposlovalcem leta 2016 je podelila ministrica za delo, družino, socialne zadeve
 in enake možnosti dr.  Anja Kopač Mrak, med finalisti v kategoriji malih podjetij pa je bila tudi velenjska družba Mega M.

Za sodelovanje v medijskem raziskovalnem projektu Zlata nit 2016, ki ga podpirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani in Združenje Manager, se je odločilo 87 podjetij. Pri tem je bilo najmanj konkurence med velikimi podjetji, saj se je za merjenje kakovosti odnosa med zaposlenimi in organizacijo odločilo le deset podjetij, sicer pa 42 malih in 35 srednjih. Razveseljuje dejstvo, da se je za sodelovanje prvič odločilo 20 podjetij, pet podjetij pa sodeluje od vsega začetka in preverja kakovost odnosov med zaposlenimi.

V kategoriji velikih podjetij je zmaga Krka iz Novega Mesta, v kategoriji  srednje velikih podjetij Javno podjetje Komunala Brežice, v kategoriji malih podjetij pa Lotrič Meroslovje iz Selc. Družba Mega M, informacijske tehnologije, d. o. o. iz Velenja je z uvrstitvijo med finaliste dokazala, da spada med najboljše zaposlovalce v svoji kategoriji v Sloveniji.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.