Arhiv: Kako z različnimi pristopi optimizirati poslovanje


16. november 2017

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ) in NLB sta v velenjski vili Bianca organizirali 4. poslovni zajtrk, na katerem so udeleženci med drugim izvedeli, kako z različnimi pristopi optimizirati poslovanje in kaj o nas pove poslovna obleka.

SEDAJ JE PRAVI ČAS ZA NOVE NALOŽBE

Po uvodnem pozdravu Srečka Praznika iz celjskega Podjetniškega centra NLB je udeležencem spregovoril predsednik SŠGZ dr. Blaž Nardin, ki je izpostavil pomembnost podpore bančnega sektorja razvojnim projektom gospodarskih družb in podjetnikov, v nadaljevanju pa je predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak izrazil prepričanje, da je sedaj pravi čas za nove naložbe, ki bi ga morali razvojno usmerjeni gospodarski subjekti v polni meri izkoristiti. Sedanje stanje slovenskega gospodarstva je bistveno boljše kot pred zadnjo krizo, a treba se je zavedati, da konjunktura ne bo trajala v nedogled.

KAKO S PRODAJO TERJATEV OPTIMIZIRATI BILANCO STANJA IN IZKAZ USPEHA

Mitja Bertoncelj in Helena Belingar sta nato predstavila panoramo poslovnega okolja in kako je mogoče s prodajo terjatev optimizirati bilanco stanja in izkaz uspeha. Vsebinski del poslovnega zajtrka je sklenila Bojana Košnik s predavanjem o poslovni obleki zanjo in zanj, nakar je sledilo neformalno druženje.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.