Arhiv: Predstavitev projekta Soustvarjamo teame za prihodnost



V Herbal glamping resortu na Ljubnem ob Savinji so projektni partnerji Zavod Emendo Šmartno ob Paki, SAŠA inkubator, Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica in Občina Šoštanj pripravili predstavitev projekta Soustvarjamo teame za prihodnost. Gostja dogodka je bila direktorica družinskega podjetja Vivapen d. o. o. iz Celja Petra Melanšek.

NOV NAČIN OSVEŠČANJA IN UČENJA ZA VEČ PODJETNOSTI, USTVARJALNOSTI IN INOVATIVNOSTI

Program, ki bo razvit in izveden v sklopu projekta Soustvarjamo teame za prihodnost, pomeni popolnoma nov in celovit način osveščanja in učenja vodilnih v podjetjih in njihovih timov za povečanje podjetnosti, ustvarjalnosti in inovativnosti. Projekt je razdeljen na dve fazi in pet sklopov. V prvi fazi bo potekal razvoj novega programa in animacija ter motivacija podjetniškega okolja za izvedbo programa. V drugi fazi pa bo potekalo usposabljanje v skladu z razvitim programom in promocija projekta, da se zagotovi trajnost doseženih rezultatov.

KAKO OKREPITI POTENCIALE ZA SPOPADANJE Z EDINO STALNICO - S SPREMEMBAMI

Udeleženci dogodka so se najprej seznanili z vsebino in načinom poteka projekta, nato pa jim je direktorica družinskega podjetja Vivapen d. o. o. iz Celja, Petra Melanšek, predstavila njihov primer dobre prakse na področju razvoja kadrov. Predstavniki projektnega konzorcija so nato udeležencem predstavili še možnost udeležbe na dveh izobraževalnih modulih, kjer bodo lahko nadgradili svoja znanja ter okrepili svoje potenciale za spopadanje z edino stalnico v življenju - s spremembami.

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.