Arhiv: Plastiki Skaza nagrada za najboljšo kadrovsko prakso 2020



Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru je v sklopu 39. mednarodne znanstvene konference o razvoju organizacijskih znanosti v Kranju podelila priznanja in nagradi za najboljše kadrovske prakse v Sloveniji v letu 2019. Nagrado za najuspešnejše delo na kadrovskem področju je prejelo velenjsko podjetje Plastika Skaza.

TRINAJST PRIJAVLJENIH, PET FINALISTOV

Na natečaj za najboljše kadrovske prakse 2020 so se lahko prijavili delodajalci zasebnega in javnega sektorja s sedežem v Republiki Sloveniji. Delodajalca oziroma organizacijo je lahko predlagala organizacija sama, kadrovski oddelek organizacije ali drugi deležniki organizacije. Na izbor se je prijavilo trinajst podjetij, med katerimi je strokovna komisija izbrala pet finalistov.

PLASTIKA SKAZA PRED LEKOM, VZAJEMNO, TRIGLAVOM …

Strokovna komisija je podelila priznanja vsem finalistom, med katerimi so bili Cosylab Control System Laboratory, Kostak komunalno in gradbeno podjetje, Lek, Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, Zavarovalnica Triglav in Plastika Skaza. Nagrado za najboljšo kadrovsko prakso 2020 je prejelo podjetje Plastika Skaza iz Velenja.

ZAPOSLENE SPODBUJAJO K RAZVOJU IN IZOBRAŽEVANJU

 »Podjetje Plastika Skaza si je nagrado za najboljše kadrovske prakse 2020 prislužilo, ker s svojimi ukrepi in programi omogoča ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem zaposlenih, skrbi za pozitivno organizacijsko kulturo, spodbuja zaposlene k razvoju in izobraževanju, poleg tega pa je v lanskem letu prikazalo najboljši primer inovativnosti na kadrovskem področju. To so bila tudi ključna kadrovska področja, ki smo jih pri prijavljenih podjetjih ocenjevali,« je povedala članica komisije Monika Burjek.

ZAPOSLENI NAJVEČJI KAPITAL PODJETJA

»V podjetju Skaza smo izjemno ponosni na prejeto priznanje Naj kadrovska praksa, ki dokazuje, da kot novodobna organizacija uspešno premagujemo vse izzive ter na prvo mesto postavljamo skrb za poslovno in osebno rast naših zaposlenih. Nagrada nam pomeni še toliko več, saj smo prepričani, da so zaposleni največji kapital podjetja. Zato gradimo takšno organizacijsko kulturo, ki jim omogoča, da so srečni, strastni in srčni. Le s skupnimi močmi lahko uresničujemo naše cilje ter presegamo pričakovanja naših kupcev, kar pa nikakor ne bi bilo mogoče brez podpore vodstva in lastnikov,« je povedala Janja Urankar Berčon, vodja službe za odnose z javnosti v Plastiki Skaza.

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.