Arhiv: Glasujte za naj inovacijo 2020 po izboru javnosti


Dan inovativnosti 2020, ki bo 30. novembra potekal preko spleta, bo sestavljen iz dveh delov. Prvi del bo potekal v obliki konference pod naslovom Simptomi kreativnosti, v drugem delu pa bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) za inovativnost. Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja bosta tako konferenca kot podelitev priznanj potekali v angleškem jeziku.

POMEN KREATIVNOSTI ZA USTVARJANJE REŠITEV ZA IZHOD IZ KRIZE

Konferenca, ki jo GZS prvič organizira v sodelovanju s Kreativnim forumom.si, bo na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. V središče bo postavljen pomen kreativnosti in potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev za izhod iz krize zaradi epidemije covida-19, service design in povezovanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

MED 43 FINALISTI TUDI ŠTIRI INOVACIJE PODJETIJ IZ SAŠA REGIJE

Na slovesni podelitvi, ki se bo pričela ob 20. uri, bodo 18. leto zapored podeljena najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so v posameznih regijah prejele zlata priznanja in se uvrstile med najboljše (med njimi so tudi štiri inovacije podjetij iz SAŠA regije). Razglašena bo tudi naj inovacija po izboru javnosti, za katero lahko do 22. novembra glasujete na tej povezavi: http://gzs.1ka.si/a/125920

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.