Arhiv: BSH Hišni aparati, Plastika Skaza in Gorenje med uglednimi delodajalci



Zaposlitveni portal Mojedelo.com od leta 2007 dalje izvaja raziskavo Ugled delodajalca. S pomočjo podjetja Universum Global so letos analizirali mnenja več kot 12 tisoč posameznikov in podelili priznanja v več različnih kategorijah. Podjetja BSH Hišni aparati, Plastika Skaza in Gorenje so se uvrstili med top 5 uglednih delodajalcev v kategoriji Proizvodnja in industrijski inženiring.

NAJPOMEMBNEJŠE SPOŠTOVANJE ZAPOSLENIH

Letošnja raziskava je pokazala, da iskalci zaposlitve dajejo prednost delodajalcem, ki izkazujejo spoštovanje do zaposlenih, nudijo možnosti strokovnega usposabljanja in razvoja, ponujajo okolje, ki je prijazno za delo, nudijo varnost zaposlitve in možnost dobrega zaslužka. Izsledki raziskave kažejo tudi, da je 21 odstotkov zaposlenih zelo zadovoljnih s trenutnim delodajalcem, dva odstotka pa jih je zelo nezadovoljnih.

ABSOLUTNI ZMAGOVALEC DRUGIČ ZAPORED LEK

V absolutni konkurenci je naslov najuglednejšega delodajalca v Sloveniji drugo leto zapored pripadel ljubljanskemu Leku, kjer zasluge za uspešno poslovanje v letu 2020, ki je bilo polno preizkušenj, pripisujejo motiviranim zaposlenim in kulturi v podjetju, na kateri gradijo že leta. Med top 10 delodajalcev absolutno so se uvrstili še Akrapovič, DARS, Gen-l, Krka, Petrol, Pipistrel, Porsche Slovenija, Slovenske železnice in Telekom Slovenije.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.