Arhiv: Trgotur d.o.o. znova med najboljšimi zaposlovalci v Sloveniji

Družba Dnevnik d. d. je na zaključni prireditvi medijskega raziskovalnega projekta Zlata nit deveto leto zapored razglasila najboljše zaposlovalce leta 2015 v Sloveniji. V tokratni izvedbi projekta Zlata nit, ki ga podpirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ekonomska fakulteta v Ljubljani in Združenje Manager, je sodelovalo 82 podjetij, od tega 10 velikih, 34 srednje velikih in 38 malih. V konkurenci malih je sodelovalo tudi velenjsko podjetje Trgotur in se uvrstilo v finale – med sedem najboljših.

Namen projekta Zlata nit je poiskati vrhunska slovenska podjetja 21. stoletja, v katerih imajo zaposleni možnost uresničiti svoje talente in prispevati k uspehu organizacije. Projekt išče in prepoznava podjetja, ki so lahko zgled in navdih slovenskega gospodarstva ter so z vidika ustvarjalnega, uspešnega in učinkovitega razvoja zaposlenih najboljši zaposlovalec.

Tem načelom sledi tudi izborna komisija, ki je med 21 finalisti –v vsaki velikostni skupini je bilo sedem podjetij – izbrala najboljše v letu 2015. V kategoriji velikih podjetij je zmagala Droga Kolinska d. d. (članica skupine Atlantic Grupa d. d.), v kategoriji  srednje velikih podjetij je prvo mesto osvojil Cosylab d. d., v kategoriji malih podjetje pa se je na najvišjo stopničko zavihtelo podjetje Tu-val d. o. o. Trgotur je v izboru sodeloval četrtič in se drugič zapored uvrstil med finaliste, kar priča o njihovem uspešnem prizadevanju za odličnost na kadrovskem področju.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.