Arhiv: Inovacije v SAŠA regiji ostajajo na visokem nivoju

Na letošnji razpis Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice (SŠGZ) za najboljše inovacije v SAŠA regiji je prispelo 12 prijav, pod katere se je podpisalo 8 podjetij oziroma prijaviteljev. Komisija za ocenjevanje inovacij pri SŠGZ je dodelila 6 zlatih, 5 srebrnih in 1 bronasto priznanje.

Arhiv: Aktualne informacije iz Finančnega urada Velenje - junij 2017

Vsebina tokratnih informacij: identifikacija za namene DDV, mali proizvajalci vina, piva in žganja, elektronsko vročanje, predizpolnjen obračun prispevkov za socialno varnost, opravljanje dela ali dejavnosti v več državah članicah EU ...

Arhiv: Odlične inovacije v SAŠA regiji tudi v letu 2016

Na letošnji razpis za najboljše inovacije v SAŠA regiji je prispelo 12 prijav, pod katere se je podpisalo 8 podjetij oziroma prijaviteljev. Komisija za ocenjevanje inovacij pri SŠGZ je končala delo in dodelila šest zlatih, pet srebrnih in eno bronasto priznanje. Podelitev priznanj inovatorjem bo v sredo, 31. maja.

Arhiv: Aktualni razpisi

V sodelovanju s podjetjem TIKOPRO d.o.o. Vam posredujemo aktualne razpise.

Arhiv: Aktualni razpisi

V sodelovanju s podjetjem TIKOPRO d.o.o. Vam posredujemo aktualne razpise.

Arhiv: Sodelovanje Finančnega urada Velenje in SŠGZ kot primer dobre prakse

V sklopu obiska Vlade RS v Savinjski regiji je delegacija ministrstva za finance na čelu z državnim sekretarjem Tilnom Božičem obiskala Finančni urad Velenje in se ob tej priložnosti srečala tudi s predstavniki sekcije računovodskih servisov pri SŠGZ.

Arhiv: Zbornično zrcalo - april 2017

Objavljamo video povzetek aktivnosti Gospodarske zbornice Slovenije, ki jih je kamera zabeležila v mesecu aprilu ...

Arhiv: Kako izboljšati sodelovanje visokošolskih zavodov z gospodarstvom

V sklopu vladnega obiska v Savinjski statistični regiji je na sedežu SŠGZ v Velenju potekalo srečanje s predstavniki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, katerega osrednja tema so bila izhodišča za pripravo novega sistemskega zakona o visokem šolstvu.

Arhiv: Možnost nakupa nepremičnin v poslovni coni Stara vas v Velenju

Mestna občina Velenje je na spletni strani www.velenje.si objavila javni razpis za prodajo zemljišč v poslovni coni Stara vas v skupni izmeri 7.400 m2. Zemljišča, namenjena za nadaljnji razvoj podjetništva, prodajajo po ceni, ki je pod ocenjeno vrednostjo.

Arhiv: Boštjan Gorjup novi predsednik GZS

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.