Arhiv: Izšla je nova številka publikacije Poslovni razgledi SAŠA regije

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica je izdala 1. letošnjo številko glasila Poslovni razgledi SAŠA regije, v kateri so predstavljene ključne programske aktivnosti SŠGZ v prvem polletju 2016, analiza poslovanja gospodarskih subjektov v SAŠA regiji v minulem letu in predstavitev letošnjih nagrajencev na natečaju za najboljše inovacije SAŠA regije.

Arhiv: Plastika Skaza in Esotech med slovenskimi zvezdami prihodnosti Evrope

Londonska borza (LSE) je pod pokroviteljstvom evropske komisije sestavila lestvico tisoč podjetij, ki navdihujejo Evropo. Med petimi podjetji iz Slovenije, ki so uvrščena na omenjeno lestvico, sta tudi Plastika Skaza in Esotech, članici Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice iz Velenja, ki si za ta dosežek zaslužita vse čestitke.

Arhiv: Gospodarska zbornica predlaga alternativo vladnemu predlogu davčnega prestrukturiranja

Na novinarski konferenci, ki jo je organizirala Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ), so predstavniki zbornice in posameznih podjetij predlog davčnega prestrukturiranja ministrstva za finance označili kot nesprejemljiv in se zavzeli za celovito reformo, ki bi izboljšala poslovno okolje v Slovenije in ustvarila pogoje za nova delovna mesta.

Arhiv: Ani Lauri Rednak nagrada IAMPRO MBA za podjetniško odličnost

Na 3. mednarodnem poslovnem srečanju MBA & Business Gala Dinner, ki je potekalo v Ljubljani, so podelili nagrade za izjemne poslovne dosežke v petih različnih kategorijah. Izvršna direktorica družbe Plastika Skaza d.o.o. Ana Laura Rednak je prejela nagrado za podjetniško odličnost.

Arhiv: Zavzemamo se za konkurenčno krožno gospodarstvo

120 strokovnjakov s področja varstva okolja je na Okoljskem dnevu gospodarstva, ki je v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) potekal v Ljubljani, razpravljalo o dobrih praksah na področju ravnanja z odpadki v luči najnovejšega svežnja EU ukrepov za prehod v krožno gospodarstvo.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.