Arhiv: Še tesnejše sodelovanje SAŠA inkubatorja in SŠGZ

S ciljem še tesnejšega sodelovanja pri spodbujanju podjetništva in razvoju človeških virov v regiji sta SAŠA inkubator in Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ) sklenila pogodbo o dolgoročnem sodelovanju.

Arhiv: Priprava državnega prostorskega načrta za hitro cesto Velenje-Šentrupert se nadaljuje

Iz informacije Ministrstva za okolje in prostor, objavljene v avgustovski številki revije Embalaža-okolje-logistika, izhaja, da se priprava državnega prostorskega načrta za hitro cesto Velenje-Šentrupert nadaljuje do sprejema na vladi decembra 2016.

Arhiv: Največji ubijalci produktivnosti, kreativnosti in motivacije zaposlenih

Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je za Slovenijo razvidno, da je bolniška odsotnost zaposlenih predvsem posledica bolezni mišično-skeletnega sistema in vezivnega tkiva, poškodb in zastrupitev izven dela, bolezni dihal, duševnih in vedenjskih motenj ter poškodb in zastrupitev pri delu.

Arhiv: Ustvarjalnik vabi k sodelovanju mentorje mladih podjetnikov

Ustvarjalnik – pospeševalnik mladinskega podjetništva uči dijake, kako iz hobija ustvariti posel. To dosegajo preko mreže krožkov, na katerih izkušeni podjetniki pomagajo dijakom do njihovega prvega posla. V tem procesu se naučijo neprecenljivih veščin, s katerimi gredo lažje skozi življenje.

Arhiv: Prednosti članstva

Razširili smo nabor prednosti in ugodnosti za člane SŠGZ.

Arhiv: Znani kandidati za nacionalna priznanja za najboljše inovacije

Gospodarska zbornica Slovenije je objavila seznam kandidatov za priznanja za najboljše inovacije v letu 2016. Med 40 kandidati sta tudi dve inovaciji podjetja BSH Hišni aparati Nazarje d.o.o. in ena inovacija podjetja Gorenje d.d. Nacionalna priznanja bodo podeljena v sklopu programa letošnjega Dneva inovativnosti, ki bo potekal na Brdu pri Kranju v sredo, 21. septembra.

Arhiv: Aktualni razpisi

V sodelovanju s podjetjem TIKOPRO d.o.o. Vam posredujemo aktualne razpise.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.