Arhiv: Ani Lauri Rednak nagrada IAMPRO MBA za podjetniško odličnostNa 3. mednarodnem poslovnem srečanju MBA & Business Gala Dinner, ki je potekalo v Ljubljani, so podelili nagrade za izjemne poslovne dosežke v petih različnih kategorijah. Izvršna direktorica družbe Plastika Skaza d.o.o. Ana Laura Rednak je prejela nagrado za podjetniško odličnost.

Na mednarodnem poslovnem srečanju MBA & Business Gala Dinner v hotelu Four points by Sheraton Mons Ljubljana v organizaciji Business Intelligence Centra (BIC) in mednarodnega združenja IAMPRO (International Association of MBA Professionals) se vsako leto zberejo poslovneži, podjetniki in menedžerji iz Slovenije in tujine.

»Nagrada za podjetniško odličnost je dodatna potrditev, da delamo dobro. Je potrditev, da je pot, po kateri v Skazi sledimo začrtani viziji, prava. Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, ki so glasovali zame, predvsem pa moji ekipi, brez katere vsega tega ne bi bilo mogoče doseči,« je ob razglasitvi zmagovalcev po posameznih kategorijah povedala Ana Laura Rednak, ki se podelitve zaradi poslovnega potovanja v tujini ni mogla udeležiti.

Nagrado za podjetniško odličnost je v njenem imenu prevzela Barbara Kitek, vodja kadrovske službe v podjetju Plastika Skaza. Rednakova je v kratkem filmčku, ki ga je posnela prav za to priložnost, poudarila, da si bo s svojo ekipo tudi v prihodnje prizadevala za uresničevanje Skazinega poslanstva - razvijati inovativne produkte, ki bodo povezovali človeka z naravo: »Obljubljam, da bom upravičila zaupanje vseh, ki so mi že drugo leto zapored dali svoj glas.« Za Rednakovo je to sicer druga tovrstna nagrada, saj je leta 2015 že prejela nagrado za vodstveno odličnost.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.