Arhiv: Teden intelektualne lastnine v SAŠA inkubatorju


V SAŠA inkubatorju v Velenju v tednu od 18. do 22. aprila poteka Teden intelektualne lastnine, ki ga organizirajo v sodelovanju z IPAK inštitutom.

Program Tedna intelektualne lastnine se je začel v ponedeljek, 18. aprila, z odprtjem razstave Patenti, v nadaljevanju pa je dr. Stanko Blatnik iz IPAK inštituta izvajal individualno svetovanje na področju intelektualne lastnine. V torek je direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice mag. Franci Kotnik predstavil projekt zbiranja in ocenjevanja inovacij, ki v SAŠA regiji poteka že 17. leto zapored, direktor podjetja Mega M mag. Matej Meža pa je predstavil inovacije kot gonilo razvoja v malih in srednjih podjetjih.

V sredo je imel Aleš Zorc iz Tehno centra Univerze v Mariboru najprej predavanje na temo zaščite intelektualne lastnine, nato pa je na isto temo nudil še individualna svetovanja. V sklepnem delu Tedna intelektualne lastnine je dr. Stanko Blatnik izvedel delavnico za dijake z naslovom Od ideje do patenta, program pa je zaključil Karl Ferlež, ki je bil v SAŠA inkubatorju gost startup večera.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.