Arhiv: Nagradili bomo najboljše ukrepe promocije zdravja na delovnem mestu

V okviru projekta »Vseslovenska kampanja za osveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« organiziramo natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu. Z natečajem želimo izpostaviti in nagraditi najboljše ukrepe promocije zdravja na delovnem mestu tako na regionalnem kakor tudi na nacionalnem nivoju.

Sodelovanje v natečaju je brezplačno. Sodelujete tako, da prijavo vašega ukrepa oddate preko spletnega obrazca na TEJ POVEZAVI.

Strokovna komisija bo izbrala najboljše ukrepe na regionalni ravni in nato izmed teh še absolutnega zmagovalca na nacionalnem nivoju. Ocenjevalo se bo inovativnost, posplošljivost, učinkovitost, zahtevnost implementacije in uporabno vrednost posameznih ukrepov.

Podjetja z najboljšimi ukrepi bodo prejela priznanja, prav tako bodo vsi zmagovalni ukrepi predstavljeni v brošuri, izdani v okviru kampanje. Najboljši ukrep na nacionalnem nivoju bo predstavljen tudi na nacionalnem strokovnem posvetu.

Podatke kontaktnih oseb bomo obravnavali zaupno. Potrebujemo jih le za namene obveščanja o rezultatih natečaja.

Prijave lahko oddate do vključno 31. maja 2016. 

Vabljeni k prijavi!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.