Arhiv: Inovacije ocenjene, sledi slavnostna podelitev priznanj


Komisija za ocenjevanje inovacij v SAŠA regiji, ki jo je na zadnji seji imenoval upravni odbor SŠGZ, je sklenila svoje delo. Priznanja inovatorjem bodo slavnostno podeljena v četrtek, 26. maja.

 Na letošnji razpis za zbiranje in ocenjevanje inovacij je prispelo 14 prijav desetih prijaviteljev. V sklopu ocenjevanja se je izkazalo, da je bila ena od inovacij prijavljena hkrati na razpis SŠGZ in koroške gospodarske zbornice, kar je v nasprotju s pravilnikom. Prijavitelj se je na zahtevo komisije, naj se odloči, v kateri regiji bo tekmoval z omenjeno inovacijo, odločil za Koroško, kar pomeni, da imamo v SAŠA regiji letos 13 prijav 9 prijaviteljev.

 Novost letošnjega ocenjevanja je kategorizacija prijavljenih projektov med produktne, procesne, trženjske in organizacijske inovacije. V SAŠA regiji se je letos za zbornična priznanja potegovalo 9 produktnih in 4 procesne inovacije. Na zaključni slovesnosti 26. maja, pred katero bo še okrogla miza na temo »Inovacije – regijska priložnost«, bodo podeljene 4 zlate, 7 srebrnih in 2 bronasti priznanji.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.