Arhiv: Kako povečati možnosti za pridobitev nepovratnih sredstevSavinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ) je v sodelovanju s podjetjem Tiko-pro pripravila seminar na temo pridobivanja nepovratnih razvojnih sredstev, ki so se ga udeležili tako predstavniki gospodarskih kot tudi predstavniki negospodarskih organizacij.


Podjetje Tiko pro iz Maribora, sicer član SŠGZ, je specializirano za pripravo projektne dokumentacije za nacionalne in evropske razpise. Njihovi strokovnjaki so uspešno pridobili nepovratna sredstva za že več kot tisoč podjetij. Trenutno, med drugim, izvajajo projektni management za projekt v višini deset milijonov evrov, za katerega so pridobili sredstva v višini skoraj devet milijonov evrov.

Predavateljica Tjaša Milošič Kovačič, tehnična direktorica podjetja Tiko pro, je poleg aktualnih razpisov predstavila najavljene slovenske razpise v letu 2016, razpise za lesarstvo in turizem ter možnosti vavčerjev in raziskav trga. Predstavila je tudi razpise SME in FTI ter spregovorila o ustreznosti posameznih projektov za prijave na razpise. Ob zaključku je odgovarjala na vprašanja udeležencev.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.