Arhiv: Enostavno do programa promocije zdravja za vsako podjetje


25. oktober 2016

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica je organizirala delavnico o uporabi interaktivnega spletnega pripomočka ISOP za pripravo programa promocije zdravja na delovnem mestu. Orodje je namenjeno delodajalcem za pomoč pri načrtovanju, izvajanju in evalvaciji programa promocije zdravja, ne glede na panogo ali velikost podjetja.

Orodje ISOP je bilo razvito v sklopu projekta Razvoj interaktivnega spletnega orodja za delodajalce za načrtovanje, izvajanje in evalvacijo ukrepov s področja promocije zdravja na delovnem mestu, ki je bil izbran na javnem razpisu Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letih 2015 in 2016. ISOP je zasnovan tako, da se prilagaja potrebam specifičnega podjetja. V času trajanja projekta je orodje na voljo brezplačno.

Udeleženci delavnice so pod mentorstvom strokovnjakinje, ki je sodelovala pri razvoju orodja, ISOP preizkusili in izdelali nov ali posodobili obstoječi program promocije zdravja na delovnem mestu za svoje podjetje. Orodje je dostopno na spletnem mestu projekta http://zdrav-na-delu.si/.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.