Arhiv: Dan odprtih vrat podjetniškega centra Pristop v Šoštanju


2. 12. 2016

V podjetniškem centru Pristop v Šoštanju so pripravili dan odprtih vrat, na katerem so se predstavili uporabniki centra. Dopoldan so jih obiskali predstavniki Občine Šoštanj, popoldan pa je bila njihova osrednja gostja predsednica SŠGZ dr. Cvetka Tinauer.

Obiskovalcem centra so se predstavili: Mateja Kumer, arhitektka, Janez Gavez, Mož za par minut, s. p., Aleš Gostečnik, direktor Timago, d. o. o., Nejc Miklavžina, IVIN, s. p., Mateja Krušlin, oblikovalka, Nika Oremuž, Srkaj iz srca, Zorica Sekulić, Zavod Zadihaj, soc. p., in Franci Pečnik, Pristop, svetovanje in projektno vodenje, s. p. 

Šoštanjski župan Darko Menih, podžupan Viki Drev in direktor občinske uprave Drago Koren so po predstavitvah izrazili zadovoljstvo, da center Pristop živi. Njihova želja je, da se vsebine dopolnjujejo in nadgrajujejo. Vodja pristopa Franci Pečnik je ob tem povedal, da je nekaj delovnih mest še prostih in povabil vse, ki bi se želeli pridružiti, da to storijo čim prej.

Dr. Cvetka Tinauer, izkušena podjetnica in predsednica Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, sicer pa domačinka iz Šoštanja, je predstavila svojo osebno zgodbo in preizkušnje, skozi katere je gradila svoj uspeh. Njena spoznanja in odprtost za podjetniške ideje so lahko zgled vsakemu mlademu podjetniku.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.