Arhiv: Sporazum o brezplačnem svetovanju za podjetnike


Velenje, 26. januar 2017

Mestna občina Velenje, Savinjsko–šaleška gospodarska zbornica, Savinjsko–šaleška območna razvojna agencija, SAŠA inkubator in Območna obrtno-podjetniška zbornica Velenje smo podpisali sporazum o sodelovanju na področju brezplačnega svetovanja za potencialne in obstoječe podjetnike na območju Mestne občine Velenje.

Cilj sodelovanja je nuditi čim bolj učinkovito in povezano podporno okolje vsem potencialnim in obstoječim podjetjem, da le-ta pridejo v najkrajšem možnem času do uporabnih informacij, povezanih z razvojem in rastjo svojega podjetja.

Sporazum so kot predstavniki ključnih institucij podpornega okolja za razvoj podjetništva podpisali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, direktor Savinjsko–šaleške gospodarske zbornice mag. Franci Kotnik, direktorica Savinjsko–šaleške območne razvojne agencije Jasna Klepec, direktorica SAŠA inkubatorja Karla Sitar in sekretarka Območne obrtno-podjetniške zbornice Velenje Maša Ipavic.

V kratkem bo dorečen tudi način izvajanja svetovanja, v sklopu katerega bo Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica nudila:
• aktualne informacije s področja podjetništva, predvsem glede poslovnega okolja in različnih oblik povezovanja podjetij,
• osnovne informacije s področja ustanavljanja podjetij,
• osnovne informacije o aktualnih razpisih za podjetja,
• različne dogodke v povezavi z gospodarskim razvojem regije: konference, okrogle mize, posvete, poslovna srečanja, povezovanje s ključnimi institucijami v regiji in na nacionalni ravni,
• promocijo podjetij in podjetnikov na različnih dogodkih in razstavnih mestih,
• publikacije: zbornično glasilo Poslovni razgledi SAŠA regije v tiskani in e-verziji, brošure in aktualna poslovna e-obvestila.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.