Arhiv: Vrh malega gospodarstva: kaj prinaša digitalna prihodnost?


16. maj 2017

Gospodarska zbornica Slovenije organizira Vrh malega gospodarstva, na katerem bo predstavljena Mala DigitAgenda 2017, ki zajema 12 prednostnih ukrepov za hitrejšo digitalizacijo malih in srednjih podjetij.

 

Vrh malega gospodarstva, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, s pričetkom ob 13. uri, se bo sicer začel s predstavitvijo praktičnih napotkov, kako se najbolj učinkovito predstaviti v dveh minutah, sledili pa bodo hitri, petminutni poslovni zmenki, ki bodo za udeležence priložnost za spoznavanje potencialnih novih poslovnih partnerjev.

Državni sekretar na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Aleš Cantarutti bo v nadaljevanju predstavil prednostne ukrepe vlade za obdobje 2017/2018, uresničevanje ukrepov iz agend malega gospodarstva pa bo povzel izvršni direktor GZS Goran Novković. Po predstavitvi uvodoma omenjene Male DigitAgende 2017 bo sledila razprava in glasovanje, Vrh malega gospodarstva pa se bo zaključil z mreženjem ob pogostitvi.

Program Vrha malega gospodarstva s prijavnico je objavljen na povezavi PROGRAM , Mala DigitAgenda 2017 pa na povezavi  DigitAgenda.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.