Arhiv: Visoka šola za proizvodno inženirstvo vabi na informativne dneve in k vpisu v študijsko leto 2017/18


Visoka šola za proizvodno inženirstvo izvaja študijski program Sodobno proizvodno inženirstvo, ki je bil razvit na podlagi potreb širšega regijskega prostora in ob močni podpori gospodarstva. 

Diplomanti pridobijo strokovni naslov diplomirani inženir strojništva, ki je eden izmed najbolj iskanih tehniških poklicev na trgu dela. 

Šola študij izvaja že tri leta, glede na študentske ankete in odzive podjetij, v katerih so prvi diplomanti zaposleni, zelo kakovostno. 

Na nekaterih področjih, kot so orodjarstvo, trajnostno proizvodno inženirstvo in preoblikovalne tehnologije, je šola odlično opremljena in kompetentna visokošolska inštitucija v slovenskem prostoru, tako na izobraževalnem kot tudi raziskovalnem področju. 

Kakovostno delovanje visokošolskega zavoda je potrdil tudi Svet Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu, ki je junija 2013 podaljšal akreditacijo visoki šoli za sedem let, kar je najdaljša možna doba podaljšanja.

Informativna dneva bosta v četrtek, 24. 8. 2017, ob 16. uri in v četrtek, 14. 9. 2017, ob 16. uri v prostorih šole na Mariborski c. 2, Celje v 1. nadstropju. 

Več informacij o Visoki šoli za proizvodno inženirstvo je dostopnih na povezavi VŠPI

VŠPI plakat
VŠPI zloženka

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.