Arhiv: Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na China International Import Expo - CIIE, Shanghai, Kitajska, 5. – 10. november 2019

SPIRIT Slovenija, javna agencija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo - CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2019 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

China International Import Expo - CIIE je politično - sejemsko - gospodarski dogodek, ki je med drugim namenjen tudi predstavitvi izdelkov široke potrošnje kot tudi visokih tehnologij. China International Import Expo - CIIE bo letos organiziran drugič. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ciie.org/zbh/en/.

Povabilo je namenjeno slovenskim podjetjem, ki po svoji dejavnosti ustrezajo vsebinskim segmentom in profilu dogodka. Primarno so k posredovanju interesa vabljena podjetja z izdelki in storitvami s področja visokih tehnologij.

Več informacij o dogodku in prijavnico najdete s klikom na  China International Import Expo - CIIE

Prijave so možne do torka, 28. februarja 2019 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si

 

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.