Arhiv: Vabilo k udeležbi na dogodku 3daysofdesign in razstavi slovenskih izdelkov, 23.-25. maj 2019, Kopenhagen, Danska

Z namenom promocije in večje prepoznavnosti slovenskega oblikovanja in slovenskih proizvajalcev z visoko estetsko dovršenimi, ekskluzivnimi in visoko kvalitetnimi proizvodi na danskem trgu SPIRIT Slovenija, javna agencija in Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu pripravlja od 23. do 25. maja 2019 v Kopenhagnu udeležbo slovenskih podjetij na 3daysofdesign, ki velja za enega najpomembnejših dogodkov s področja oblikovanja na Danskem. Gre za visoko kvalitetno razstavo izdelkov s področja vrhunskega oblikovanja, ki poteka že šestič zapored.            
 
Primarno je dogodek namenjen za obiskovalce kot so arhitekti, oblikovalci, novinarji, blogerji, distributerji, agenti in kupci. Posebnost 3daysofdesign dogodka je, da poteka na različnih razstavnih lokacijah v Kopenhagnu, razstave pa odlikuje visoka estetska dovršenost, ekskluzivnost in kvaliteta izdelkov, predvsem kar zadeva navdihujoče koncepte življenjskega sloga, razsvetljave, pohištva in notranje opreme.
 
Na dogodku sodelujejo tudi veleposlaništva različnih držav, ki v času dogodka odprejo del svojih veleposlaništev in jih za obiskovalce 3daysofdesign preuredijo v razstavo dizajna posamezne države. Lani so na dogodku sodelovala veleposlaništva Švedske, Finske, Italije, Švice, Islandije, Francije, Portugalske in Španije.

Več informacij o dogodku najdete s klikom na povezavo  3daysofdesign 

Prijave so možne do četrtka, 28. februarja 2019. 

Vljudno vabljeni!

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.