Arhiv: Vabilo k udeležbi na Dnevu slovenske industrije v Evropski organizaciji za jedrske raziskave (CERN), Ženeva, 7. in 8. oktober 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in GZS organiziramo »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN« v Ženevi, ki bo potekal 7. in 8. oktobra 2019.

Poleg tega, da CERN sodi med najbolj elitne znanstvene institucije na svetu, katere glavni namen je zagotavljanje raziskovalne infrastrukture – pospeševalnikov protonov, antiprotonov, težkih ionov, elektronov in pozitronov, je lahko pomemben poslovni in razvojni partner slovenskemu gospodarstvu, ki nudi vrsto poslovnih priložnosti.

S pridruženim članstvom Republike Slovenije v tej organizaciji so se odprle priložnosti vključevanja slovenskega gospodarstva v konkretne poslovne-prodajne in razvojno-poslovne aktivnosti, kar slovenskemu gospodarstvu lahko prinese številne dodatne koristi in ugodnosti v širšem smislu, tako na področju gospodarstva, znanosti kot tudi izobraževanja. Vsebinskih področij, na katerih je možno sodelovati s CERN, je več in jih boste izbrali v spletni prijavnici.
 
 »Dan slovenske industrije v CERN 2019« je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja te institucije in projekte, potencialno zanimive za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.

Več informacij o dogodku najdete s klikom na povezavo Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN

Prijave so možne do 24. marca 2019.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.