Arhiv: Plastika Skaza finalist izbora Zlata nit 2018


Časopisna hiša Dnevnik je s slavnostno razglasitvijo zaključila 12. izbor medijskega raziskovalnega projekta Zlata nit. Priznanja najboljšim zaposlovalcem leta 2018 je podelila ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti mag. Ksenija Klampfer ...

ODNOS MED ORGANIZACIJO IN ZAPOSLENIM KLJUČNEGA POMENA ZA USPEH

Medijski raziskovalni projekt Zlata nit se osredotoča na odnos med organizacijo in zaposlenim. Odnos, ki je občutljiv, močan in hkrati krhek, za rast in uspeh organizacije pa ključnega pomena. Projekt Zlata nit sledi smernicam na področju zaposlovanja in delovne sile ter ustreza evropskim merilom, inovativni miselnosti, ekonomiji znanja in ustvarjalnosti. Razvoj metodologije poteka po najsodobnejših načelih medorganizacijskega povezovanja in kolektivnega znanja, spremljajo pa ga priznani in uveljavljeni teoretiki ter praktiki razvoja zaposlenih in organizacije.

PLASTIKA SKAZA V DRUŽBI NAJBOLJŠIH

Najboljši zaposlovalec leta 2018 v kategoriji velikih podjetij je Droga Kolinska, članica skupine Atlantic grupa, v kategoriji srednje velikih podjetij RLS, v kategoriji malih podjetij pa SAP.  Med finalisti izbora v kategoriji velikih podjetij je bilo tudi podjetje Plastika Skaza iz Velenja.

TRGOTUR STAREJŠIM PRIJAZNO PODJETJE

Letos je drugo leto pod okriljem projekta Zlata nit potekal tudi natečaj Starejšim prijazno podjetje: z leti še vedno zavzeti. Projekt se izvaja v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom Republike Slovenije v okviru njihovega projekta Celovita podpora podjetjem  za aktivno staranje delovne sile – ASI. Med prejemniki priznanj je bilo tudi podjetje Trgotur iz Velenja.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.