Arhiv: Rok Plankelj novi direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice


Upravni odbor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice (SŠGZ) je na zadnji seji za novega direktorja zbornice imenoval Roka Planklja, diplomiranega ekonomista z vodstvenimi izkušnjami v prodaji in marketingu. Plankelj bo začel opravljati direktorsko funkcijo 1. novembra z mandatno dobo pet let. 

ZBORNICA USTREZNO POZICIONIRANA IN FINANČNO STABILNA 

Dosedanji direktor SŠGZ mag. Franci Kotnik zaključuje z opravljanjem funkcije po 14 letih in pol. V vsem tem obdobju je vodil zbornico pogodbeno, ker je tudi podjetnik. Upravni odbor je njegovo delo ocenil kot odlično, saj se je zbornica v tem času ustrezno pozicionirala v poslovnem okolju, okrepila članstvo in dosegla stabilno finančno poslovanje. 

IZKUŠEN VODJA ZA ZELENO TRANZICIJO IN DIGITALIZACIJO  

Rok Plankelj je vodja z 20 leti delovnih izkušenj v vodilnem podjetju v Sloveniji na področju telekomunikacij, na področju športa in na samostojni podjetniški poti. Je izkušen povezovalec projektnih ekip in dobro deluje v timskem okolju. Prihaja iz Velenja, zato tekoče spremlja aktualne trende v okolju, v katerem živi in deluje. S pridobljenim teoretičnim in praktičnim znanjem ter strokovnimi kompetencami je po mnenju upravnega odbora SŠGZ ustrezna kadrovska rešitev za vodenje zbornice v ključnem obdobju zelene tranzicije in digitalizacije regije SAŠA. 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.