Arhiv: Vključite vaše podjetje z dobro prakso v vsebino nacionalne strateške e-platforme za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

POLET

Več o projektu na: www.projekt-polet.si

Vključite vaše podjetje z dobro prakso v vsebino nacionalne strateške e-platforme za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« bo vzpostavljena NACIONALNA STRATEŠKA E-PLATFORMA ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE NA DELOVNEM MESTU.

Omenjena platforma bo novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in bo zagotavljala prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja ter bo predstavljala stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Na strateški platformi bi v ta namen želeli predstaviti čim več dobrih praks s strani podjetij, ki bodo v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks šele začenjajo lotevati.

Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas prosimo, da izpolnite obrazec na povezavi.

Skupaj z oddanim obrazcem prosimo, da priložite tudi fotografijo, ki se lahko objavi v okviru predstavljene dobre prakse. Fotografija lahko predstavlja rezultat vaše dobre prakse ali kako drugače predstavlja vaše podjetje.

OBRAZEC IZPOLNJUJTE ELEKTRONSKO, direktno v obrazec v Word obliki!
Izpolnjen obrazec skupaj s fotografijami pošljite na naslov podpora@projekt-polet.si.

Rok za oddajo dobre prakse je 15.12.2021.

Vse zbrane dobre prakse bodo objavljene na omenjeni platformi, ki bo ugledala luč sveta predvidoma v začetku leta 2022.

Za vsa morebitna vprašanja se obrnite na naslov: podpora@projekt-polet.si.

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.