Arhiv: Potenciali različnih generacij

Projekt Polet: www.projekt-polet.si

Na konferenci Za aktiven in zdrav JUTRI poskrbimo DANES, ki bo potekala 15. septembra 2022 v Thermani v Laškem bo v razpravi, ki jo bo vodila dr. Valentina Franca iz Fakultete za upravo, Univerza v Ljubljani, govor na temo Različne generacije na trgu delovne sile – prepoznajmo njihove potenciale.

Uvodne misli v razpravo bodo predstavili dr. Andraž Rangus (direktor Sektorja za izvajanje zavarovanja, Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije), prof. dr. Metoda Dodič Fikfak (predstojnica Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa, Univerzitetni klinični center Ljubljana) in Karin Elena Sánchez, KAETRIDA Poslovno svetovanje, izobraževanje in moderiranje.

V nadaljevanju konference bo potekla tudi razprava na temo Praksa je najboljša učiteljica – izzivi in rešitve pri uvajanju ukrepov s področja aktivnega in zdravega staranja. Razpravo, znotraj katere bodo tudi predstavljeni  izsledki projekta POLET s primeri dobrih praks sodelujočih podjetij, bo vodila Julija Peklar (Izobraževalno raziskovalni inštitut Ljubljana)

Konferenca bo potekala 15. septembra 2022 v Thermani v Laškem. Ker gre za zaključno konferenco petletnega projekta POLET, bodo predstavljeni tudi ključni dosežki projekta POLET in dobre prakse nekaterih sodelujočih podjetij.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava je obvezna.

Dodatne informacije in prijava: Konferenca Za aktiven in zdrav JUTRI poskrbimo DANES

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.