Arhiv: 10. Regijsko srečanje podjetnikov

SPOT svetovanje Savinjska - Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica in sekcija računovodskih servisov pri Savinjsko-šaleški gospodarski zbornici vabita na

10. REGIJSKO SREČANJE PODJETNIKOV, ki bo v četrtek, 20. oktobra 2022,
 s pričetkom ob 18. uri v Restavraciji Jezero, Cesta Simona Blatnika 24, Velenje.

Na srečanju bo dr. Marko Hočevar, redni profesor na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani spregovoril o Športu, poslovanju in računovodstvu. Šport je priljubljen zaradi preprostosti in zapletenosti hkrati. Za uspeh je namreč treba pametno načrtovati, ustrezno motivirati in voditi ter organizirati in nadzirati delovanje moštva ali posameznika. Znanje, kreativnost, zavedanje tveganja, načrtovanje in kakovost zaposlenih so odločilni tako v športu kot v poslovanju in računovodstvu.

David Primožič, Produkt Manager v podjetju ELAN d.o.o, svetovni prvak in najboljši slovenski telemark smučar vseh časov, pa bo z nami delil zgodbo, kako si je s profesionalno športno kariero tlakoval pot do zaposlitve v Elanu, kjer kot produktni vodja skrbi za podobo smučarske kolekcije, njen razvoj in testiranje smuči. Predstavil nam bo tudi prve zložljive vsestranske karving smuči na svetu Elan Voyager.

Za glasbeno popestritev bo poskrbela citrarka Tanja Lončar z gostjo.

Po uradnem delu srečanja sledi pogostitev in mreženje.

Voditelj dogodka Dejan Tamše.

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava na tej povezavi.

Prijave sprejemamo preko e-prijave do ponedeljka, 17. oktobra 2022, oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Vljudno vabljeni.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

  

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.