Arhiv: Javni razpis za dodelitev sredstev za spodbujanje podjetništva v Mestni občini Velenje v letu 2023

Na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si in v Uradnem listu RS, številka 39/2023, objavljen Javni razpis za dodelitev sredstev za spodbujanje podjetništva v Mestni občini Velenje. V Mestni občini Velenje za sofinanciranje podjetništva namenjajo 100.000 evrov, in sicer za sklop A (spodbujanje naložb v gospodarstvo) 50.000 evrov, za sklop B (spodbujanje zagona podjetij v inkubatorju) 30.000 evrov in za sklop C (spodbujanje razširjanja dejavnosti in znanja – spodbujanje prijav podjetij na javne razpise) 20.000 evrov.

Rok za oddajo vlog za sklopa A in C je  5. maj 2023 do 9. ure, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla. Za sklop B (spodbujanje zagona podjetij v inkubatorju) je rok za prijavo do 7. julija 2023 do 9. ure. Vsa razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani www.velenje.si (Javne objave). 

Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski obliki preko aplikacije na povezavi https://velenje.e-obcina.si/objava/719691
Za uspešno oddajo prijave na razpis potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo in dostop do varnega elektronskega predala.

 Javni razpis za spodbujanje podjetništva v MOV v letu 2023.pdf

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.