Arhiv: SOUNDGARDEN Festival kreativnih prebojev

Druga edicija festivala SoundGarden se bo letos odvijala od 29. 6. - 1. 7. 2023 ob Velenjskem jezeru. Ob tej priložnosti smo za člane SŠGZ pripravili kodo za 10% popust za nakup vstopnice. 

Festival drznih idej, poslovnih priložnosti in poletnega vzdušja predstavlja in slavi najbolj inovativne in kreativne rešitve, ki pozitivno vplivajo na družbo, okolje in gospodarstvo. Postavljen v naravo, med krošnje dreves in Velenjsko jezero, kjer se skozi pogovor, učenje, zabavo in mreženje dogajajo kreativni preboji za grajenje svetlejše prihodnosti. Namenjen je vsem odprtim glavam, katerih ambicija je graditi srčno podjetništvo.  Raziskuj z nami nove tehnologije (AI, GPT, Blockchain, Web 3.0.), orodja za rast in razvoj (biohaking, nenasilna komunikacija, produktivnost, mindset, kreativnost, inovacijski moduli),  srčne vsebine (dobrodelnost, opolnomočenje, sreča) in igrivost (joga, plavanje, glasba, ples, odbojka, viseče mreže, golf). V sproščenem okolju se bomo mrežili (spoznajte inovativna podjetja skozi svetovalnice, poslušalnice in predstavitve) in uživajte v glasbi domačih DJjev skozi dan in hudih koncertov ob večerih. 

Urnik in govorce ter nastopajoče si poglejte na spletni strani: www.soundgarden.si

Festival je super priložnost tudi za podjetja, da se ga udeležite v obliki kreativnega teambuildinga, saj bo na njem ogromno zanimivih govorcev, delavnic in dogajanja.

Na spletni strani te klik na vstopnice pelje na Entrio kjer izberete tip vstopnice, vpišete SŠGZ10* in si tako zagotovite ugodnejši nakup(*koda ne velja za nakup kart 3+1).

 Aftermovie lanskega leta pa tukaj. 

Dostop do fotogalerije in vizualnih vsebin

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.