Arhiv: CircularPSP - Odprt je razpis za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva

 spot  PODPORNO OKOLJE SAVINJSKE REGIJE 2023-2025
V okviru projekta Evropske unije za predkomercialno javno naročanje imenovanega 
CircularPSP je objavljen razpis v višini 5,64 milijona evrov za vse zainteresirane dobavitelje, ki želijo sodelovati pri zasnovi, razvoju in preizkušanju inovativnih “rešitev krožnega gospodarstva”, ki bi občinam in njihovim zaposlenim kot tudi podjetjem v lokalnem gospodarstvu omogočale hitrejšo, pogostejšo, široko in učinkovitejšo uporabo krožnih praks.

 Na spletni strani Skupnosti občin Slovenije je objavljen razpis na področju krožnega gospodarstva, ki je oprt do 1. aprila 2024  - odprt je razpis za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva – Skupnost občin Slovenije (skupnostobcin.si).

Projektno partnerstvo CircularPSP vabi vse zainteresirane (dobavitelje – podjetja, ki se ukvarjajo z razvojem digitalnih rešitev kot tudi tista, ki delujejo na področju krožnega gospodarstva),  da se udeležite spletnega srečanja, ki bo 15. februarja 2024 med 10. in 14. uro z vmesnim odmorom (11.45-12.15). Srečanje bo potekalo v povezavi z razpisom, ki je odprt za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva. 

Na spletnem srečanju boste lahko zastavili različna vprašanja o sami razpisni dokumentaciji, postopku prijave, postopkih predložitve in podobnem.Predlagane teme so naslednje: Tehnični del razpisne dokumentacije, administrativni in finančni del razpisne dokumentacije, konzorciji in partnerstva, postopek pred-komercialnega javnega naročanja in drugo.

Drugi razpisani dogodki, ki potekajo v okviru razpisa so na voljo v obliki posnetkov in dodatnih informacij na tej povezavi. Ob koncu februarja pa bo na voljo še zadnje spletno srečanje za vprašanja in odgovore (informacije v zvezi s tem še sledijo).

PRIJAVA: Že danes si lahko zagotovite mesto za Q&A srečanju in se prijavite TUKAJ. (Dogodek bo potekal v angleščini).

Postanite CircularPSP sledilci. Projektu lahko sicer sledite na naslednjih povezavah:

Za morebitne dodatne informacije lahko kontaktirate:
Ana Plavčak Skupnost občin Slovenije / Association of Municipalities and Towns of Slovenia
Partizanska 1, SI-2000 Maribor
T:+386 2 234 15 05
F:+386 2 234 15 03
ana.plavcak@skupnostobcin.si

SPOT Svetovanje Savinjska

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.