Arhiv: Velenjski podjetji Makom in Plastika Skaza med najboljšimi zaposlovalci leta 2023

Velenjski podjetji in članici Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice, Makom in Plastika Skaza, sta se v letu 2023 izkazali kot vrhunski delodajalci, saj sta se uvrstili med finaliste prestižnega izbora Zlata Nit. Oba ponosno zastopata našo regijo in predstavljata izjemne primere odličnosti v področju zaposlovanja in skrbi za zaposlene.

Projekt Zlata Nit, ki ga vodi revija Dnevnik, je vodilno slovensko merilo kakovosti zaposlovanja, ki priznava in nagrajuje podjetja za izjemne prakse v skrbi za zaposlene. Makom, priznano podjetje na področju objektne higiene in Plastika Skaza, specialisti v predelavi plastike, sta bila med 65 prijavljenimi podjetji izbrana med finaliste, kar predstavlja veliko priznanje za njihovo delo in predanost kakovosti zaposlovanja.

V Makomu verjamejo v vrednost odnosov in skrbijo za odlično organizacijsko klimo, kar je vodilo pri njihovem uspehu in uvrstitvi med finaliste Zlate Niti. Svoje zaposlene obravnavajo kot ključni dejavnik za uspeh podjetja.

Direktor podjetja Makom, Tomaž Sijarto je ob razglasitvi finalistov povedal : »Biti med najboljšimi zaposlovalci leta 2023 in prepoznani kot eno izmed najuglednejših in najuspešnejših podjetij v kategoriji malih podjetij je za nas izjemen dosežek. To priznanje je rezultat trdega dela in predanosti naše ekipe v zadnjih letih. Zavedamo se, da so naši sodelavci ključ do našega uspeha, in ta dosežek je rezultat naših skupnih prizadevanj

Podjetje Plastika Skaza je tudi znano po svoji predanosti kakovosti zaposlovanja in trajnostnemu razvoju. Njihova uvrstitev med finaliste v kategoriji velikih podjetij je potrditev njihovega trdega dela in zavedanja, da so zaposleni ključni za prihodnji uspeh podjetja.

Vsi finalisti izbora Zlata Nit 2023 predstavljajo zgled odličnosti v skrbi za zaposlene, hkrati pa spodbujajo druga podjetja k nenehnemu izboljševanju svojih praks zaposlovanja in razvoju trajnostnih delovnih okolij.

Izmed 65 prijavljenih podjetij se je med finaliste prebilo 21 izbranih.

Med finalisti velikih podjetij so Plastika Skaza, Automatic servis, Eti, Nomago, RLS, Sportradar in Zavarovalnica Sava.
V kategoriji srednje velikih podjetij so Agilcon, Četrta pot, Lotrič, Outbrain, RCM, Špica International in Xlab.
Med malimi podjetji pa se lahko pohvalijo Biosistemika, Intera, Makom trgovina, Point our, Selectium Adriatics, Sus dvigala in Tu-val.

Izbor se bo zaključil 28. marca 2024, ko bodo razglašeni najboljši delodajalci leta 2023.

 

 

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.