Arhiv: Četrti Poslovni Espresso s predstavitvijo podjetja Tiki HVAC d.o.o.



Na februarskem srečanju se nam je ob jutranji kavi na kratko predstavilo podjetje Tiki HVAC  d.o.o., specializirano za proizvodnjo električnih grelnikov vode, sanitarnih toplotnih črpalk, hranilnikov in zalogovnikov.


Udeležence sta uvodoma pozdravila direktor Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice Rok Plankelj in generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije Vesna Nahtigal in izrazila pohvalo za uspešno sodelovanje v regiji.
Na kratko sta predstavila aktualne teme in izzive v gospodarstvu, ki so trenutno v središču pozornosti na GZS.

Direktor prodaje podjetja Tiki HVAC Peter Šilc je zbrane nagovoril z videom, ki prikazuje proizvodne obrate podjetja v Srbiji. S ponosom je predstavil podjetje, ki ima že 70-letno tradicijo ter deluje na dveh lokacijah: Tiki doo v Srbiji, specializirano za proizvodnjo električnih grelnikov vode, sanitarnih toplotnih črpalk, hranilnikov in zalogovnikov, ter Tiki HVAC, d.o.o. v Sloveniji, ki se ukvarja z razvojem in prodajo. Od decembra 2019 Tiki deluje pod okriljem podjetja NIBE Industrier,  ki razvija inteligentne in energetsko učinkovite rešitve za notranje udobje v vseh vrstah objektov. 

Njihov raznovrsten portfelj vključuje električne grelnike vode, sanitarne toplotne črpalke, hranilnike, grelnike, zalogovnike in ogrevalne toplotne črpalke. Tiki se lahko pohvali z lastnimi raziskavami in razvojem, certificiranim laboratorijem EU, ter proizvodnjo iz evropskih materialov in komponent. Njihovi izdelki odlikujejo mokro emajlirani rezervoarji za trajno protikorozijsko zaščito ter visokokakovostna, okolju prijazna poliuretanska pena.

Direktor prodaje je poudaril tudi njihovo dolgoletno izkušnjo na področju raziskav in razvoja ter vključevanje trajnostnih pristopov, kot je uporaba hladilnega sredstva R1234 z nizkim vplivom na globalno segrevanje.V ospredju njihove ponudbe so hranilniki in zalogovniki, ki so rezultat let raziskav za uporabo s toplotnimi črpalkami in drugimi trajnostnimi viri energije. Zalogovniki iz Space linije imajo vgrajene električne grelce, kar povečuje njihovo funkcionalnost.

Poleg poslovne odličnosti se Tiki HVAC aktivno vključuje v družbeno odgovorne projekte, med drugim kot sponzor Rokometnega kluba Velenje Gorenje. Na dogodku je Mitja Gavriloski predstavil projekt NOVI DRESI Rokometnega kluba Gorenje, v katerem so sodelovali tudi znani Velenjčani pod geslom "Pod majico isto srce", promocija ki je odmevala na socialnih omrežjih.

 

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.