Arhiv: Peti Poslovni Espresso s predstavitvijo Triglav skladov d.o.o.


Na srečanju v mesecu marcu smo ob jutranji kavi na kratko spoznali podjetje TRIGLAV SKLADI d.o.o., ki pomaga pri varčevanju, naložbah, upravljanju investicijskih skladov ali pa pri tem svetuje. Ponujajo kar 18 skladov z različnimi naložbenimi politikami.

O družbi Triglav Skladi:
Triglav Skladi so po obsegu upravljanih sredstev ena vodilnih družb za upravljanje premoženja v Sloveniji. Ustanovljena je bila leta 1994, njena osnovna dejavnost pa je upravljanje investicijskih skladov, individualno upravljanje premoženja strank in investicijsko svetovanje.

 Družba Triglav Skladi upravlja 1,7 milijarde evrov premoženja v Krovnem skladu Triglav vzajemni skladi ter storitvi individualnega upravljanja premoženja. Od tega je konec leta 2023 delež naložb, ki upoštevajo trajnostne vidike, znašal dobrih 67%. Svoja sredstva družbi zaupa več kot 110.000 vlagateljev.

Poslanstvo družbe Triglav Skladi je dodajati vrednost varčevanju ter deliti znanje in širiti zavedanje o preudarnem plemenitenju premoženja. Družba temelji na zanesljivosti, odzivnosti, enostavnosti in transparentnosti do svojih strank, ki jim zagotavlja visoko strokovnost in visoke etične standarde pri upravljanju njihovega premoženja.

Ohranjanje presežnih sredstev podjetja in zaščita pred inflacijo:

Triglav Skladi, ki jih je predstavil Damjan Kurnik MBA, delijo tudi dobre prodajne prakse za zaščito pred inflacijo, kar je izjemno pomembno za vsako podjetje, ki želi ohraniti vrednost svojega premoženja in se prilagoditi spreminjajočim se tržnim razmeram.

Ključne točke, ki smo jih obravnavali na srečanju, vključujejo tudi strategije za ohranjanje presežnih sredstev podjetja in zaščito pred inflacijo. Inflacija v Sloveniji je pomembna tema, saj se je od leta 1991 cena kave povečala od 0,18€ na 2,50€ leta 2023. Priprava na prihodnje stroške je ključna, zato je pomembno načrtovati in upoštevati stroške v prihodnosti, kot je na primer strošek kave leta 2050, ki je ocenjen na 15€. Inflacija je močno vplivala na stroške stanovanj, izobraževanja, najemnin in goriva od leta 1970 dalje.

Več o Trigalv skladih: https://www.triglavskladi.si/

Naša poslovna jutranja srečanja so odlična priložnost za izmenjavo idej, pridobivanje novih znanj in navezovanje koristnih poslovnih stikov. Vabljeni vsak drugi četrtek v mesecu, da se nam pridružite ob kavi, rogljičku in zanimivih predstavitvah iz sveta poslovanja.

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.