Regijska konferenca podjetij vzhodne kohezijske regije

GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju z regionalnimi gospodarskimi zbornicami organizira 

REGIJSKO KONFERENCO PODJETIJ VZHODNE KOHEZIJSKE REGIJE, ki bo 19. aprila 2024 ob 10.uri na lokaciji Hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, Laško.

Pridružili se nam bodo Vesna Nahtigal, generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije,  Srečko Đurov, državni sekretar na Ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj, Jernej Salecl, generalni direktor Direktorata za industrijo, podjetništvo in internacionalizacijo na Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport in predstavnik ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Vljudno vabljeni, da sodelujete na dogodku, kjer bomo predstavili aktualne izzive podjetij na področju trajnosti in inovativnosti. Govorili bomo o tem kako vzpostaviti v agroživilskih podjetjih trajnostno strategijo in voditi trajnostno preobrazbo podjetja, kjer gostimo dr. Ljubico Kneževič Cvelbar iz Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. 

Poseben poudarek namenjamo različnim virom financiranja naložb podjetjem. Prvič smo na dogodek povabili tudi regionalne razvojne agencije, ki postajajo središče aktivnosti regionalnega razvoja, da nam predstavijo možnosti, ki se podjetjem ponujajo v okviru njihovega dela. 

Dogodek je brezplačen.

 PROGRAM

Za udeležbo se je potrebno prijaviti s klikom na povezavo  PRIJAVA do 17.4.2024

 Vljudno vabljeni!

 

 

 


Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.