Šesti Poslovni Espresso s predstavitvijo podjetja ADIN, digitalno sporočanje d.o.o.

 

Na 6. Poslovnem Espressu se je predstavilo podjetje ADIN, digitalno sporočanje d.o.o., ki se že več kot 15 let uspešno uveljavlja na področju razvoja programske opreme. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami so osvojili zaupanje več kot 100 zadovoljnih strank tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Adin.d.o.o. je specializirano podjetje, ki se že več kot 15 let ukvarja s programskim razvojem. S svojo ekipo 25 strokovnjakov iz različnih področij zagotavljajo raznovrstno znanje in veščine, kar jim omogoča, da strankam ponudijo najboljše  digitalne rešitve na trgu.

Podjetje ponuja širok nabor storitev, med katerimi so namestitev, vzdrževanje in podpora za programske rešitve. S svojim pristopom in visoko kakovostjo storitev so se uspešno razširili tudi na tuje trge, kot so Avstrija, Nemčija, Srbija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Hrvaška in Črna Gora.

Naša poslovna jutranja srečanja so odlična priložnost za izmenjavo idej, pridobivanje novih znanj in navezovanje koristnih poslovnih stikov. Vabljeni vsak drugi četrtek v mesecu, da se nam pridružite ob kavi, rogljičku in zanimivih predstavitvah iz sveta poslovanja.

Se vidimo 9. maja 2024 na 7. Poslovnem Espressu!

Foto: Velenjčan.si

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.