Arhiv: Sedmi Poslovni Espresso s predstavitvijo Big Bang energije in kozorcijskih partnerjev

V času, ko trajnostna energetska rešitev postaja nujnost, je Big Bang energija stopila v ospredje s svojimi inovativnimi pristopi in naprednimi tehnologijami ter so se povezali s podjetji iz SAŠA regije. Na nedavnem sedmem Poslovnem Espressu so predstavili svoje ključne rešitve, ki vključujejo sončne elektrarne, baterijske zalogovnike in toplotne črpalke. Z njihovimi rešitvami se pospešuje prehod na trajnostno energijo, kar omogoča zmanjšanje ogljičnega odtisa in stroškov ter soustvarjanje brezogljične družbe.

Podjetje Big Bang, d.o.o., s svojo mrežo 16 trgovin in spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva na slovenskem trgu. Njihov tržni delež se giblje od 30 % pa vse do 60 %, kar kaže na njihovo vodilno vlogo v panogi. Poleg tega je podjetje med večjimi ponudniki izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Poslanstvo podjetja je zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo ter omogočiti vsem uživanje v UAU tehnologiji. Vizija Big Banga je navduševati kupce z najboljšo uporabniško izkušnjo ter jih voditi pri izbiri in uporabi izdelkov potrošniške elektronike za sodoben življenjski slog. Pri tem stremijo k trajnostnemu razvoju, podprtemu z digitalizacijo.

Na Poslovnem Espressu so predstavili tudi podjetja, ki so se povezala s Big Bangom za soustvarjanje trajnostne energetske prihodnosti. Med njimi  Tiki, MegaTel in Reduxi.

Ponudba Big Bang Energije vključuje sončne elektrarne, baterijske zalogovnike ter toplotne črpalke, ki predstavljajo energetsko učinkovite rešitve za ogrevanje in ustvarjanje zelene prihodnosti. S ponudbo vključujejo tudi inštalacijo ter možnost subvencije, kar omogoča enostavno in ekonomsko vzdržno rešitev za stranke. Razvojne faze projekta zajemajo preliminarno fazo, pridobivanje dokumentacije ter implementacijo, pri čemer strankam nudijo popolno podporo skozi celoten proces in vodijo skozi vse administrativne korake projekta.

Big Bang Energija poleg tega ponuja tudi Big Bang Nadstrešnico, ki omogoča hitro in učinkovito postavitev ter minimalen poseg v infrastrukturo strank. Uporabljajo najnovejšo opremo, ki zagotavlja visoko kakovost, varnost ter tehnično fleksibilnost pri oblikovanju tehničnih rešitev.

Sedmi Poslovni Espresso je bil priložnost za predstavitev naprednih energetskih rešitev Big Bang Energije in njenih partnerjev. S svojimi inovativnimi pristopi in bogato zgodovino podjetja Big Bang d.o.o. ter njihovih kozorcijskih partnerjev so ponudili celovite rešitve za trajnostno energetsko prihodnost.«

Naša poslovna jutranja srečanja so odlična priložnost za izmenjavo idej, pridobivanje novih znanj in navezovanje koristnih poslovnih stikov. Vabljeni, da se nam pridružite na zadnjem srečanju pred poletjem, kjer se bomo družili na sproščenem večernem druženju tokrat Poslovni Sunset, ki bo 13. junija 2024 od 19. do 21 ure.

Se vidimo 13. junija 2024 na Poslovnem Sunsetu!


Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.