Arhiv: Informativni dan s predstavitvijo JR za spodbujanje investicij za gospodarsko prestrukturiranje v Zasavski in Savinjsko -Šaleški premogovni regiji

Center za pravični prehod SAŠA, ki deluje v okviru Razvojne agencije SAŠA, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport ter Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije SPIRIT vabi na informativni dan za predstavitev Javnega razpisa za spodbujanje investicij za gospodarsko prestrukturiranje v Zasavski in Savinjsko - Šaleški premogovni regiji v okviru Sklada za pravični prehod v obdobju 2024- 2027.

v torek, 11. junija 2024 med 10. in 13. uro v prostorih SAŠA inkubatorja, Šaleška ulica 2a, v Velenju.

Predstavniki Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter agencije SPIRIT bodo predstavili vsebino razpisa, čas pa bomo v večji meri posvetili konkretnim vprašanjem potencialnih prijaviteljev.
Vprašanja lahko kadarkoli v času do 5 delovnih dni pred rokom za oddajo prijave posredujete na e- poštni naslov spp@spiritslovenia.si.

Za udeležbo na dogodku (v živo ali preko oddaljene povezave) so obvezne predhodne prijave preko spletne prijavnice do torka, 11. junija. 2024, do 8. ure.

 Vljudno vabljeni.

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.