Inovativne rešitve podjetja Autotech d.o.o. navdušile na 9. Poslovnem Espressu


Na 9. Poslovnem Espressu v mesecu oktobru se nam je ob jutranjem jesenskem druženju na kratko predstavilo podjetje Autotech d.o.o., ki se ukvarja z avtomatizacijo in robotiko, s svojimi inovativnimi rešitvami pa služi uglednim industrijskim sektorjem v plastični, lesno-predelovalni in avtomobilski industriji ter industriji gospodinjskih aparatov.

Autotech je inovativno, mlado in razvojno usmerjeno podjetje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov, industrijske avtomatizacije in proizvodnih procesov. Podjetje ponuja svetovanje za razvoj in izvedbo projektov ter se osredotoča na rešitve in storitve, ki sledijo trendom industrijske revolucije 4.0 in razvoju pametnih tovarn. Nudijo svetovanje za razvoj in izvedbo projektov z uporabo pridobljenih znanj na ključ. Za potrebe posameznih projektov lahko v kratkem času  združijo celotno ekipo potrebnega kadra z zaposlenimi različnih tehničnih profilov od mehatronikov, električnih inštalaterjev, računalniških tehnikov, razvijalcev, do visoko usposobljenih strokovnjakov v stroki inženiringa. Glede na potrebe strank so zelo fleksibilni, spoštujejo dogovorjene roke in kakovost izvedbe.

Po širitvi v Bosno in Hercegovino, kjer so ustanovili podjetje AutotechBH, ter s prevzemom podjetja Kovinales, ki ga sedaj poznamo kot Steeltech, Autotech utrjuje svojo prisotnost tako na domačem kot tujem trgu. Vizija podjetja je nadaljnja širitev, razvoj inovativnih rešitev in krepitev temeljev v domačem okolju ter na globalnem trgu.

Autotech d.o.o. sledi vrednotam odgovornosti, poguma in ciljne usmerjenosti ter gradi odlične odnose s kupci, dobavitelji in sodelavci. Napovedujejo novo pobudo za izobraževanje v robotiki in industrijsko podporo namenjen izobraževanju ciljnim skupinam in podpori lokalnim podjetjem v industrijskem sektorju. Pobuda bo zagotovila praktično usposabljanje na področju robotike in tehnologij avtomatizacije, s čimer bo naslednjo generacijo pripravila na kariere v napredni proizvodnji. Poleg tega bo projekt ponudil prilagojene rešitve za pomoč lokalnim podjetjem pri optimizaciji poslovanja z robotizacijo ter razvoju. Ta pobuda odraža predanost podjetja Autotech spodbujanju inovacij in rasti v skupnosti.

Njihova fleksibilnost in kakovost storitev sta prepoznavni v vseh njihovih projektih, kar potrjujejo številni zadovoljni partnerji.

Poslovni Espresso je tudi tokrat ponudil odlično priložnost za izmenjavo idej, mreženje ter pridobivanje novih znanj in izkušenj. Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednjem, že 10. Poslovnem Espressu, ki bo potekal 14. novembra 2024. Znova vas pričakujemo ob kavi, rogljičkih in navdihujočih predstavitvah.

Se vidimo!

Fotogalerija

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.